Θεσσαλονίκη Καθάρισαν τους κάδους στην Ε' κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Καθάρισαν τους κάδους στην Ε’ κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται οι προσπάθειες καθαρισμού της πόλης

-

Οι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησαν στον καθαρισμό όλων των όξινων υπολειμμάτων από τον κάδους.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προσπάθειες από τον δήμο Θεσσαλονίκης για μία πόλη καθαρή. Χθες, έλαβε χώρα καθαρισμός κάδων απορριμμάτων στην Ε’ Κοινότητα, που δεν αφορά μόνο σε πλύση των κάδων.

Οι υπάλληλοι της καθαριότητας προχώρησαν στον καθαρισμό όλων των όξινων υπολειμμάτων, ξύνοντας τον πυθμένα τους. Με τον τρόπο αυτό:

1) ο κάδος δεν έχει δυσοσμία για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
2) αυξάνεται η διάρκεια ζωής του κάδου
3) αποβάλλονται τα μολυσματικά στοιχεία

Ανάλογες δράσεις θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Στόχος της Διοίκησης, όπως υπογραμμίζει, είναι η παροχή όσο το δυνατόν υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους δημότες, ακόμα και στη δύσκολη αυτή περίοδο. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει μία πόλη καθαρή και στην προσπάθεια αυτή είναι κρίσιμος και ο ρόλος των πολιτών.

Υπενθυμίζεταο ότι στο site του Δήμου Θεσσαλονίκης έχουν αναρτηθεί οδηγίες για την ορθή διαχείριση και εναπόθεση των αστικών απορριμάτων των νοικοκυριών.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γερμανός ΥΠΕΞ: «Να σταματήσει τις προκλήσεις η Άγκυρα»

Μήνυμα προς την Τουρκία για τις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο έστειλε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, που βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα.

Οι παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μειώθηκαν κατά 17% μετά το lockdown λόγω πανδημίας

Στη φάση κορύφωσης των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν σε πολλές χώρες εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, οι ημερήσιες παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) μειώθηκαν κατά 17% σε σχέση με τα μέσα επίπεδα του 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ